Matsalsrum

En matsal är en central plats i ditt hem. Här samlas familj och vänner för att dela en god middag vid matbordet. Vi har ett stort utbud av produkter till matsalen, såsom matgrupper, matbord, matsalsstolar, vitrinskåp och skänkar i många olika stilar.

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Modern inredning

För det moderna hemmet kan vi erbjuda flera olika möbelserier. De kännetecknas av en slank design som ger ett minimalistiskt intryck. Matbord i svart eller vit högblank finish med förkromade ben i kombination med svarta eller vita matstolar med en ram av borstat stål. Till detta har vi naturligtvis ett stort sortiment av passande vitrinskåp och skänkar i högblank finish som kommer att ge matsalen ett genomtänkt uttryck.

Klassisk inredning

För det klassiska hemmet har vi flera serier som ger matsalen ett rustikt utseende. Det finns Amaretta-serien, som finns i svart eller vitt och kännetecknas av en antik patinering och diverse sniderier. Serien är tillverkad i massivt trä och håller hög kvalitet samt levereras färdigmonterad. I serien erbjuder vi skänkar, 2-dörrs och 3-dörrs vitrinskåp, matbord, stolar, TV-bord och soffbord i antik stil.

Man kan också kombinera serierna, till exempel passar vår Rokoko-serie perfekt till Amaretta-serien. Rokoko-serien består av olika matstolar i barockstil, som finns i vitt, antikvitt eller svart, med eller utan armstöd. Det finns många möjligheter och ett enormt sortiment för varje smak.

Skandinavisk stil

Den mycket populära stilen som också börjar synas i stora delar av Europa är den skandinaviska. Stilen består av plankbord samt möbler i vitt eller andra neutrala färger. En twist kan vara att använda fårskinn för att piffa upp det hela lite. Det är ett relativt stilrent sätt att inreda sitt hem på, men det ger också en viss känsla av mysighet som vi sägs vara ganska bra på i Norden.

Inspiration för matrumsmöbler

Bli inspirerad av vår mångsidiga kollektion för inredningen av ditt matrum. Oavsett vilken stil du föredrar kommer du att hitta de perfekta matrumsmöblerna efter din smak i vår matrumskategori.