Trädgårdsmöbler

Förnya ditt uterum med våra eleganta och bekväma trädgårdsmöbler. Vårt sortiment omfattar allt från matgrupper till loungestolar och finns i en mängd olika färger, stilar och material för att passa alla smaker och budgetar. Alla våra möbler är slitstarka och byggda för att tåla väder och vind, så de kommer att hålla i många år. Köp nu och skapa din egen personliga oas på din terrass, balkong eller trädgård.

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Trädgårdsmöbler på ebuy24.se

När våren och sommaren äntligen kommer är det härligt att tillbringa tid utomhus i trädgården eller på balkongen. Du kan koppla av i en mjuk trädgårdsstol och njuta av solen eller njuta av en kopp kaffe vid ett litet trädgårdsbord. Om du har en större trädgård kan du också gå ut och spela boll eller kanske odla din egen grönsaksodling. Och naturligtvis finns det inget bättre än att ta fram grillen och laga en god måltid för familj och vänner en varm sommarkväll. Med rätt trädgårdsmöbler kan du verkligen skapa en mysig och avslappnad atmosfär i din trädgård eller på din balkong, där du kan njuta av livet och koppla av.
 

Stort utbud av trädgårdsmöbler.

I vårt utbud finns allt från mjuka trädgårdsstolar och mysiga trädgårdsbord till stora loungeset och matbordsset för utomhusbruk, så att du kan hitta exakt det som passar din stil och dina behov. Vi har också ett brett utbud av material, bland annat teak, aluminium och korg, så att du kan hitta det som bäst passar din smak och budget. Våra trädgårdsmöbler är både hållbara och snygga och kommer garanterat att ge dig glädje i många år framöver. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta trädgårdsmöbeln för din oas utomhus!
 

Rätt storlek

När du köper trädgårdsmöbler är storleken en viktig faktor att ta hänsyn till. Här är några saker att tänka på:

• Tänk på storleken på ditt utomhusområde: Tänk på storleken på ditt utomhusområde och hur mycket utrymme du har för dina möbler. Om du har en balkong eller en liten terrass är mindre möbler som café- och balkongmöbler bäst. Dessa möbler är särskilt utformade för mindre utrymmen och innehåller därför ofta stolar och ett hopfällbart bord.

Om du har mer utrymme kan du välja större möbler eller lägga till fler delar, som ett loungeset eller ett trädgårdsset. Tänk noga på var i trädgården du vill äta och var du föredrar att koppla av. Du kanske till och med har plats för en hängmatta eller en hängande soffa.

• Antal personer: Tänk på hur många personer som vanligtvis kommer att använda dina trädgårdsmöbler. Om du har en stor familj eller ofta har gäster på besök kanske du vill välja ett större matbord eller ett loungeset som rymmer fler personer.

• Funktioner och syfte: Tänk på vad syftet med dina trädgårdsmöbler kommer att vara. Om du planerar att använda dem för att äta, se till att matbordet är tillräckligt stort för att rymma tallrikar, bestick och drycker. Om du planerar att använda den för att koppla av, välj bekväma stolar eller soffor. Vill du njuta av solen? Då räcker det med en solstol och eventuellt ett parasoll. 
 

Placering av trädgårdsmöbler

När det gäller placering bör du tänka på följande:

• Sol och skugga: Tänk på var i trädgården eller utomhusområdet du planerar att placera möblerna. Tänk på om området är utsatt för solljus och skugga. Om området är soligt kanske du vill välja möbler med parasoll eller en pergola som ger skugga. Om området är mer skuggigt kan du välja mer öppna möbler för att skapa mer ljus och luft.

• Utsikt och omgivning: Tänk på utsikten och omgivningen i det område där du planerar att placera dina möbler. Om du har en vacker utsikt vill du kanske placera möblerna så att det är lätt att se och njuta av utsikten. Om det finns ett vackert träd eller en vacker buske kan du välja att placera dina möbler så att de står nära trädet eller busken och skapar en naturlig oas.

• Buller och aktiviteter: Tänk också på bullernivån och aktiviteterna i det område där du planerar att placera dina möbler. Om det finns en trafikerad väg eller bullriga grannar kan du välja att placera dina möbler långt från bullerkällan. Om du planerar att använda möblerna för utomhusaktiviteter, t.ex. grillning eller lek med barnen, se till att du placerar dem nära det område där aktiviteterna ska äga rum.
 

Trädgårdsmöbler i teak

Teakträ är ett populärt val för trädgårdsmöbler på grund av sin naturliga skönhet, hållbarhet och motståndskraft mot röta och skadedjur. Teak är ett av de mest hållbara och långvariga träslagen för utemöbler. Det tål hårda väderförhållanden, som regn, snö och extrema temperaturer, utan att skeva eller spricka. Teakträ innehåller naturliga oljor som gör det motståndskraftigt mot röta, insekter och svamp. Detta innebär att teakmöbler löper mindre risk att drabbas av röta, mögel eller insektsskador än andra träslag.

Teakmöbler kräver minimalt underhåll för att behålla sitt bästa utseende. De kan stå ute året runt utan att behöva täckas eller skyddande beläggningar. Med tiden kommer teakens naturliga färg att blekna till en silvergrå patina. Vissa människor föredrar detta åldrade utseende, medan andra föredrar att behålla den ursprungliga honungsbruna färgen genom att applicera en teakförsegling eller olja.

Den kan vara dyrare än andra typer av utemöbler på grund av sin hållbarhet och sina högkvalitativa material. Men att investera i teakmöbler kan vara ett klokt val för dem som söker en långvarig och underhållsfattig lösning för utemöbler.
 

Polyrattan trädgårdsmöbler

Trädgårdsmöbler i polyrattan har blivit allt populärare under de senaste åren tack vare sin hållbarhet och sitt eleganta utseende. Polyrattan är ett syntetiskt material som är utformat för att efterlikna utseendet på naturlig rotting, men med fördelen att det är mer hållbart och väderbeständigt. Trädgårdsmöbler i polyrattang är ofta tillverkade av en aluminiumram som är täckt med polyrattangfläta och kan ha kuddar som är klädda med vattenavvisande tyg.

Fördelarna med trädgårdsmöbler i polyrattan är många. För det första är de lätta och lätta att flytta runt, vilket gör det lätt att skapa olika arrangemang i trädgården. Polyrattan är också väderbeständig och motstår solens UV-strålar, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Den kräver minimalt underhåll och kan enkelt rengöras med tvålvatten och en mjuk borste.
 

Trädgårdsmöbler i rotting

Trädgårdsmöbler i rotting tillverkas av flätade rottingsträngar som binds ihop på ett starkt och hållbart sätt. De har ofta ett luftigt och lätt utseende som passar bra för utomhusområden.

En av fördelarna med trädgårdsmöbler i rotting är att de passar både inomhus och utomhus. Rotting är ett material som tål fukt och solljus, vilket gör det idealiskt för användning i trädgården. Trädgårdsmöbler i rotting är också lätta att underhålla och kan vanligtvis rengöras med en fuktig trasa. Polyrattan är ofta mer hållbart än äkta rotting, men det kan sakna en del av den naturliga skönheten och miljöfördelarna.
 

Trädgårdsmöbler av plast

Trädgårdsmöbler i plast är ett populärt val för utomhusbruk på grund av deras hållbarhet och underhållsvänlighet. Plast är ett mångsidigt material som tål väder och solljus samtidigt som det är lätt att rengöra. Det är lättviktigt och kan lätt flyttas runt efter behov.

En annan fördel med trädgårdsmöbler i plast är att de finns i ett brett utbud av färger och mönster, så det är lätt att hitta något som passar din personliga stil och dina behov. Trädgårdsmöbler i plast är också ofta mer prisvärda än andra material som trä och metall. Det är viktigt att notera att även om trädgårdsmöbler i plast är hållbara och lätta att underhålla kan de förlora färg och bli spröda med tiden, särskilt om de utsätts för intensivt solljus och extrema temperaturer.

På det hela taget är trädgårdsmöbler i plast en utmärkt lösning för utomhusområden som kräver en lätt och praktisk typ av möbler. Med rätt skötsel och underhåll kan de ge många år av glädje och funktionalitet.
 

Trädgårdsmöbler i bambu

Trädgårdsmöbler i bambu har blivit ett populärt alternativ för många som vill ha ett mer hållbart och miljövänligt val för sina utomhusutrymmen. Bambu är en snabbväxande och förnybar resurs som kan skördas utan att skada miljön.

Trädgårdsmöbler i bambu har en naturlig och varm utstrålning och passar bra in i många olika trädgårds- och uteplatsutformningar. Bambumöbler är lätta, men också robusta och hållbara. De är också lätta att rengöra och kräver minimalt underhåll.

Bambu är motståndskraftig mot solljus och fukt, men för att förlänga bambuträdgårdsmöblernas livslängd är det viktigt att skydda dem från extrema väderförhållanden. Det kan vara en bra idé att förvara möblerna inomhus under perioder av hård vinter eller kraftigt regn.
 

Populära trädgårdsmöbler

Populära möbler för att koppla av och njuta av naturen är hängmattor, hängande stolar och hängande soffor.

Hängmattor består vanligtvis av en tygbit eller nät som är fäst vid två punkter med hjälp av rep eller kedjor. De kan variera i storlek och är idealiska för en eller flera personer. Hängmattor kan hängas mellan träd, på en veranda eller på ett stativ.

Hängande stolar är en typ av stol som hänger i luften och är vanligtvis fäst vid en enda upphängningspunkt. De kan komma i olika former och storlekar, men är alla utformade för att ge en bekväm sittupplevelse. Hängande stolar kan också hängas mellan träd eller på ett stativ.

Hängande soffor är en större typ av hängande möbler som är utformade för att rymma fler personer. De kan ha en mer traditionell soffform men är fortfarande fästade vid en upphängningspunkt för att ge den hängande effekten. Hängande soffor är idealiska för att koppla av och njuta av solen tillsammans med vänner eller familj.

Trädgårdsbänkar är bänkar som är utformade för att placeras utomhus. Fler och fler människor uppskattar en trädgårdsbänk, både som sittplats och som dekoration. Den kan vara ett vackert tillägg till ditt utomhusutrymme.
 

Eldstad i trädgården

En eldstad kan vara ett unikt och mysigt tillägg till utemöblerna. Den kan ge en varm och inbjudande atmosfär till din trädgård eller uteplats och kan också fungera som en samlingspunkt för familj och vänner.

Förutom att vara en funktionell del av trädgården kan eldstaden också vara ett dekorativt inslag med en vacker och kreativ design. Det är dock viktigt att tänka på säkerheten och följa lokala regler och riktlinjer för eldar utomhus när man använder eldstaden som en form av trädgårds- eller uteplatsmöbel.
 

Förvaring av trädgårdsmöbler

Om du förvarar dina trädgårdsmöbler på rätt sätt kan du förlänga deras livslängd och se till att de är i gott skick när du vill använda dem igen. Här är några tips för att förvara dina trädgårdsmöbler på bästa sätt:

• Rengör möblerna ordentligt före förvaring: Ta bort all smuts, damm och fläckar från möblerna och se till att de är helt torra innan du förvarar dem. På så sätt förhindrar du att det bildas mögel eller mjöldagg på möblerna när de ställs undan.

• Förvara dina möbler inomhus: Om det är möjligt, förvara dina möbler inomhus, till exempel i ett skjul. Det skyddar dem från regn, snö och solskador.

• Täck dina möbler: Om det inte är möjligt att förvara möblerna inomhus kan du täcka dem med ett vattentätt överdrag för trädgårdsmöbler. Det skyddar dem från väder och vind.

• Om dina möbler har kuddar eller dynor ska du förvara dem separat. På så sätt förhindrar du att det bildas mögel eller mjöldagg på dem när de stuvas undan.
 

Dynlådor

En dynlåda är ett praktiskt och elegant sätt att förvara kuddar och dynor till trädgårdsmöblerna. En dynlåda håller dina kuddar torra och skyddade från väder och vind, så att du kan njuta av dem i många år framöver. Dynlådor finns i olika storlekar och material, så du kan hitta en som passar din uteplats eller trädgård.
 

Solskydd

Solskydd är en viktig del av att skapa en trevlig utomhusupplevelse. Parasoller och lusthus är två populära alternativ för att ge skugga och skydd mot solen. Ett parasoll är en portabel lösning som är lätt att sätta upp och ta ner vid behov. Gazebos är större och mer permanenta och kan ge mer skydd mot både sol och vind. Båda alternativen finns i olika storlekar och utföranden, så du kan hitta ett som passar din stil och dina behov. Med ett bra solskydd kan du njuta av dina utomhusutrymmen i lugn och ro, oavsett väder. 
 

Kvalitet till bra priser

Pris och budget är viktiga faktorer att ta hänsyn till när du köper trädgårdsmöbler till ditt uterum. I vår webbshop har vi ett brett utbud av trädgårdsmöbler för olika priser och budgetar.

Vi erbjuder allt från prisvärda trädgårdsstolar och bord till mer lyxiga loungeset och utomhussoffor. Oavsett din budget kommer du att kunna hitta något som passar din stil och dina behov.

När du planerar att köpa trädgårdsmöbler är det viktigt att tänka på hur du kommer att använda ditt uterum. Om du planerar att använda det för att underhålla gäster och familj kanske du vill investera i en större och bekvämare uppsättning utemöbler. Om du vill använda ditt utomhusutrymme främst för att koppla av och njuta av naturen kan ett mindre och mer budgetvänligt alternativ vara lämpligt.

Oavsett vad du väljer är vår onlinebutik redo att hjälpa dig att hitta den perfekta trädgårdsmöbeluppsättningen för din budget och dina behov. 
 

Beställ trädgårdsmöbler på nätet

Att beställa trädgårdsmöbler på nätet har blivit alltmer populärt de senaste åren. Det är enkelt, bekvämt och gör att du kan handla när som helst på dygnet. Genom att beställa trädgårdsmöbler online i vår webbshop kan du hitta ett stort urval av möbler för varje stil och budget.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av trädgårdsmöbler från några av de bästa tillverkarna på marknaden. Från soffgrupper och matstolar till solstolar och parasoller har vi allt du behöver för att skapa det perfekta uterummet för avkoppling och underhållning.

Att beställa trädgårdsmöbler online hos oss är enkelt och okomplicerat. Du kan enkelt hitta det du söker genom att använda vår sökfunktion eller genom att bläddra bland våra kategorier. När du har valt ut dina önskade möbler kan du enkelt slutföra din beställning och få möblerna levererade gratis till din dörr.

Så varför inte ta första steget mot att skapa din drömträdgård genom att beställa dina trädgårdsmöbler online hos oss? Vi är här för att hjälpa dig att hitta de perfekta möblerna för ditt uterum så att du kan njuta av det danska sommarvädret med stil och komfort.